[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 • "Bedankt voor de vlotte keuring!"

  Hennie van G.
  Details van vertrekken werden netjes nagelopen en er werd ruim de tijd genomen.
 • "Op tijd, duidelijk en beleefd."

  Jan Scheltema
  Jullie waren op tijd, beleefd, wisten waar jullie het over hadden, waren duidelijk en helder in jullie uitleg, maar konden ook grapjes maken.
 • "Ga zo door!"

  F. van Es
  Ik heb nu zeer goed inzicht gekregen in de bouwkundige staat van onze aangeschafte woning. Ik heb een zeer goed gevoel overgehouden van de bouwtechnische keuring, zowel van het resultaat, als ook van de deskundigheid van jullie. Ook zeer tevreden over het rapport en de snelheid van de aanlevering.
 • "Top, goed en duidelijk geholpen, erg informatief en behulpzaam"

  Hans Smit
  Alles volgens afspraak verlopen. Heldere uitleg/toelichting gekregen en idem rapport. Prettig in de omgang en heldere uitleg. Ook/zelfs voor een leek.
 • "Je straalt vertrouwen uit"

  D. Bolk
  De technisch adviseur was kundig en legde alles zorgvuldig uit. Ook werd alles grondig bekeken. De keuring werd samengevat en we konden ook nog allerlei vragen stellen.
 • "zeer deskundig en vriendelijk."

  Gerards
  Je gaf uitleg over de zaken die je constateerde. Gaf middels foto ook aan wat er aan de hand op onderdelen huis waar ik niet bij kon zijn, zoals het dak. Zeer deskundig en vriendelijk maar ook de juiste vragen stellen en heel duidelijk uitleggen wat er aan de hand is.
 • "Vaardig en bekwaam"

  Alef
  Ik heb Alexander leren kennen als een vaardig en bekwaam manager; een creatieve doener met oog voor de belangen van de verschillende partijen. Een innovatieve geest die niet benauwd is nieuwe paden in te slaan en hier de juiste afslagen weet te nemen. Een manager met een sterk gevoel voor zijn omgeving en een groot hart voor de mensen met wie hij samenwerkt. Maar ook iemand die weloverwogen moeilijke beslissingen kan nemen die in het belang van de organisatie zijn. Hij heeft oog en gevoel voor financiën en kan zich commercieel behendig bewegen. Hij kan verbinden en heeft daarmee een breed en nuttig netwerk om zich heen gebouwd.
 • "Hij kan het!"

  Verweij
  Alexander kan het, mensen stimuleren, op de slechte en sterke punten wijzen en is een mensen-mens.
 • "doelgericht en ambitieus"

  Erik
  Alexander is een doorzetter: doelgericht en ambitieus. Zijn inzet en commitment zijn groot. Op natuurlijke wijze neemt hij het voortouw om het team waarbinnen hij functioneert vooruit te brengen. Dat maakt Alexander een waardevolle en gewaardeerde kracht, die het maximum van zijn kunnen nog niet bereikt!
 • "Mooie helikopterview"

  Fulco S.
  Alexander is een zeer loyaal collega die tijdens het project bewezen heeft veel in zijn mars te hebben. Met Alexander kon ik altijd de langere termijn bespreken en hij kon als geen ander het grotere geheel bekijken. Alles mocht ter discussie gesteld worden. Na ons project is Alexander regio manager geworden wat zeker in zijn groeipotentie past!
 • Plezierige communicatie, en zeer professioneel

  Floris van der Erve
  Na telefonisch contact te hebben gehad met Alexander voor de aanvraag van een bouwtechnische keuring konden we al op korte termijn een afspraak inplannen. Tijdens een flinke ronde door het huis werd elk hoekje en gaatje nauwkeurig en aandachtig bekeken en beoordeeld, hij liet zich niet afleiden door 3 personen die met hem mee liepen en ondertussen over van alles en nog wat aan het praten waren.. Daarna ontvingen we al heel vlot via de mail het volledige uitgebreide rapport. Onze indruk; Een bijzonder plezierige en integere manier van aanpak. Prijs t.o.v. kwaliteit perfect ! Wij zijn erg te spreken over je service Alexander ! Bedankt !!!