Bouwtechnische keuring

Met onze bouwtechnische keuring krijg je inzicht in de staat van je aan te kopen woning, natuurlijk met de eventuele herstelkosten erbij.

Lees meer »

Meerjarenonderhoudsplanning

Met onze meerjarenonderhoudsplanning krijg je een duidelijk inzicht in de staat van je appartement en wat de komende jaren aan onderhoud gaat komen. Erg handig, je kunt zelf je onderhoudskosten bijhouden.

Lees meer »

Schade expertise

Schade is nooit leuk. Om de schade snel te herstellen is een goede indicatie van de schade noodzakelijk. Wij zijn duidelijk en deskundig in het vaststellen van schades aan gebouwen.

Lees meer »

VvE beheer

Wil je het beheren van je appartementsgebouw uitbesteden? Dat kan bij ons. Wij hebben de kennis en ervaring om je beheer over te nemen. Natuurlijk met duidelijke afspreken en inzicht in de kosten.

Lees meer »

Projectmanagement

Heb je een project en je hebt de kennis of de tijd er niet voor? We helpen je graag verder.

Lees meer »

Training en cursus

We delen graag onze kennis. Samen met VBO verzorgen wij de bouwkundige inhoud voor cursussen in de makelaardij .

Lees meer »

Opleveringskeuring

Je woning is klaar! Wil je zeker weten dat alles goed is? Met onze opleveringskeuring staan we je bij en krijg je meer inzicht.

Lees meer »

Opleveringskeuring Verbouwing

Eindelijk wordt de verbouwing opgeleverd. We bekijken alle nieuwe onderdelen en aansluitingen met bestaande onderdelen tijdens de opleveringskeuring verbouwing.

Lees meer »

Oplevering Algemene Ruimten

De algemene ruimten van je nieuwe appartementencomplex worden ook opgeleverd. We kunnen je ook bij deze oplevering bijstaan om inzicht te krijgen in het geleverde werk van de aannemer.

Lees meer »

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en stel je vragen. We beantwoorden ze graag.

NEEM CONTACT OP