Schade expertise/ Deskundigen onderzoek

Geschilrapportage, bouwgebreken onderzoek of een contra expertise.

Voorkomen is beter dan herstellen. Maar wat nu als dit te laat is en sprake is van schade. Je wilt de oorzaak weten en de (gevolg)schade zo snel als mogelijk herstellen. Daarnaast is het ook vaak nodig om een inschatting van de herstelkosten te hebben.

Wij werken voor veel verzekeringsmaatschappijen, maar ook voor particulieren. Omdat het vaststellen van gebreken cq schade niet altijd om kennis van bouwkunde vraagt, werkt Lexacon niet alleen. We werken graag samen met onze collega schade-experts op verschillende kennisgebieden om iedere schade, ofwel expertise zo goed en snel mogelijk af te kunnen handelen.

Voordelen:

  • Uitgebreid rapport van alle bevindingen
  • Inzicht in schade en de herstelkosten

Projectmanagement

We weten erg veel van bouwtechnische keuringen, het netwerk wat je er bij nodig hebt en de nodige ICT applicaties. Maar ook hoe de markt zich beweegt, hoe je een nieuw concept moet opzetten en onderhouden. We helpen je graag met het brainstormen van je concepten, het zoeken naar de juiste mensen voor je netwerk, het bepalen welke software er bij past en het implementeren in de markt. Maar natuurlijk ook met het verbeteren van de je bestaande concepten.

Voordelen:

  • Afspraak is afspraak
  • Jarenlange ervaring en een groot netwerk

Training & cursus

We vinden het heerlijk om onze bouwtechnische kennis te delen. Daarbij kunnen we ons eigen cursusmateriaal gebruiken, maar natuurlijk ook jou materiaal. Of maak je liever nieuw cursusmateriaal met ons?

Voordelen:

  • Veel en goede kennis
  • Eigen regie over de inhoud van de cursus