Je hebt een mooi concept bedacht. Maar hoe zet je dienstverlening op? Hoe vind je de juiste mensen? Waar liggen kansen voor jouw organisatie en waar niet? Lexacon schuift graag aan voor advies en projectmanagement op maat.

Management
Wij hebben veel verstand van bouwtechnische dienstverlening, van operationeel tot strategisch niveau. We weten hoe je een keuringsdienst moet opzetten en onderhouden, hoe je een netwerk opbouwt, aanstuurt en inzet en welke rol automatisering hierin kan spelen. Bovendien hebben we veelzijdige ervaring met projectmanagement, sales en beleidsvorming.

Keuringsdiensten en andere concepten
We weten ook hoe de markt zich beweegt en we zien, misschien wel eerder dan jij, commerciële kansen.

We helpen je graag met het brainstormen over concepten, het zoeken naar de juiste mensen voor je netwerk, het kiezen software applicaties en implementatie in de markt. En natuurlijk ook met het verbeteren van  je bestaande manier van werken!

Meer weten?
Wil je meer weten? We praten graag verder! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 • "Vaardig en bekwaam"

  Alef
  Ik heb Alexander leren kennen als een vaardig en bekwaam manager; een creatieve doener met oog voor de belangen van de verschillende partijen. Een innovatieve geest die niet benauwd is nieuwe paden in te slaan en hier de juiste afslagen weet te nemen. Een manager met een sterk gevoel voor zijn omgeving en een groot hart voor de mensen met wie hij samenwerkt. Maar ook iemand die weloverwogen moeilijke beslissingen kan nemen die in het belang van de organisatie zijn. Hij heeft oog en gevoel voor financiën en kan zich commercieel behendig bewegen. Hij kan verbinden en heeft daarmee een breed en nuttig netwerk om zich heen gebouwd.
 • "Hij kan het!"

  Verweij
  Alexander kan het, mensen stimuleren, op de slechte en sterke punten wijzen en is een mensen-mens.
 • "doelgericht en ambitieus"

  Erik
  Alexander is een doorzetter: doelgericht en ambitieus. Zijn inzet en commitment zijn groot. Op natuurlijke wijze neemt hij het voortouw om het team waarbinnen hij functioneert vooruit te brengen. Dat maakt Alexander een waardevolle en gewaardeerde kracht, die het maximum van zijn kunnen nog niet bereikt!
 • "Mooie helikopterview"

  Fulco S.
  Alexander is een zeer loyaal collega die tijdens het project bewezen heeft veel in zijn mars te hebben. Met Alexander kon ik altijd de langere termijn bespreken en hij kon als geen ander het grotere geheel bekijken. Alles mocht ter discussie gesteld worden. Na ons project is Alexander regio manager geworden wat zeker in zijn groeipotentie past!