Heb je schade of gebreken aan je huis? Zoals lekkage, brandschade of gebreken na oplevering van de werkzaamheden door de aannemer? Dan wil je dit vaak snel (laten) herstellen. De verzekering vraagt in veel gevallen om een rapport, waarin de schade is beschreven en de herstelkosten geraamd zijn. Schakel Lexacon in voor professionele schade expertise.

Schaderapport
Als er sprake is van bouwschade doordat de bouwer mogelijk zijn werk niet goed heeft gedaan of er is sprake van lekkage door gebrek(en) en je hebt een deskundige beoordeling nodig dan kun je een beroep doen op je verzekering (indien je verzekert bent uiteraard). Je verzekering vraagt vaak om een opname en een rapportage. Wij nemen de schade op, beschrijven de oorzaak en berekenen de herstelkosten. Zo weet je precies wat er aan de hand is en wat het kost om het te herstellen.

Ook als je “gewoon” een objectieve bouwkundige kijk nodig hebt in een lastige kwestie met een bouwer kun je Lexacon inschakelen.

Verzekeringsmaatschappijen
Wij werken meestal namens verzekeringsmaatschappijen, maar ook voor particulieren. Onze rapportage wordt gebruikt om schade vast te stellen, als contra-expertise of in aansprakelijkheid- en rechtsbijstandszaken.

In veel situaties vallen de onderzoekskosten van de schade ook onder de verzekering. In overleg met uw verzekeringsmaatschappij kunnen de kosten van Lexacon dus vergoed worden. Omdat een schade om meer dan één bouwkundige expertise kan vragen werkt Lexacon samen met andere schade-experts. Zo kan iedere schade goed en snel afgehandeld worden.

Meer weten? Bel ons op 06 53119630 of stuur een mail!
Wil je meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 • "Op tijd, duidelijk en beleefd."

  Jan Scheltema
  Jullie waren op tijd, beleefd, wisten waar jullie het over hadden, waren duidelijk en helder in jullie uitleg, maar konden ook grapjes maken.
 • "Ga zo door!"

  F. van Es
  Ik heb nu zeer goed inzicht gekregen in de bouwkundige staat van onze aangeschafte woning. Ik heb een zeer goed gevoel overgehouden van de bouwtechnische keuring, zowel van het resultaat, als ook van de deskundigheid van jullie. Ook zeer tevreden over het rapport en de snelheid van de aanlevering.
 • "Top, goed en duidelijk geholpen, erg informatief en behulpzaam"

  Hans Smit
  Alles volgens afspraak verlopen. Heldere uitleg/toelichting gekregen en idem rapport. Prettig in de omgang en heldere uitleg. Ook/zelfs voor een leek.
 • "zeer deskundig en vriendelijk."

  Gerards
  Je gaf uitleg over de zaken die je constateerde. Gaf middels foto ook aan wat er aan de hand op onderdelen huis waar ik niet bij kon zijn, zoals het dak. Zeer deskundig en vriendelijk maar ook de juiste vragen stellen en heel duidelijk uitleggen wat er aan de hand is.
 • Plezierige communicatie, en zeer professioneel

  Floris van der Erve
  Na telefonisch contact te hebben gehad met Alexander voor de aanvraag van een bouwtechnische keuring konden we al op korte termijn een afspraak inplannen. Tijdens een flinke ronde door het huis werd elk hoekje en gaatje nauwkeurig en aandachtig bekeken en beoordeeld, hij liet zich niet afleiden door 3 personen die met hem mee liepen en ondertussen over van alles en nog wat aan het praten waren.. Daarna ontvingen we al heel vlot via de mail het volledige uitgebreide rapport. Onze indruk; Een bijzonder plezierige en integere manier van aanpak. Prijs t.o.v. kwaliteit perfect ! Wij zijn erg te spreken over je service Alexander ! Bedankt !!!
 • "Bedankt voor de vlotte keuring!"

  Hennie van G.
  Details van vertrekken werden netjes nagelopen en er werd ruim de tijd genomen.
 • "Top, goed en duidelijk geholpen, erg informatief en behulpzaam"

  Hans Smit
  Alles volgens afspraak verlopen. Heldere uitleg/toelichting gekregen en idem rapport. Prettig in de omgang en heldere uitleg. Ook/zelfs voor een leek.
 • "Je straalt vertrouwen uit"

  D. Bolk
  De technisch adviseur was kundig en legde alles zorgvuldig uit. Ook werd alles grondig bekeken. De keuring werd samengevat en we konden ook nog allerlei vragen stellen.