Wil je je kennis en inzicht over bouwkunde vergroten? Lexacon verzorgt en ontwikkelt trainingen en cursussen. Over bouwkunde, VvE beheer en technisch onderhoud. Wij delen graag onze kennis uit de praktijk!

Trainingen & cursussen bouwkunde
Bouwkunde is een boeiend vakgebied. werkzaam zijn in dit vakgebied betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Ontwikkel je deskundigheid en vakmanschap en volg een training bij Lexacon. Wij geven trainingen en cursussen over bouwkunde, VvE beheer en onderhoud. Onze kennis is gebasseerd op de praktijk. Een waardevolle toevoeging op je bagage!

Voordelen

 • Kennis en inzicht vergroten
 • Ervaren docent uit de praktijk
 • Cursus op maat

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of de kosten van de cursus? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we praten graag met je verder.

 • "Vaardig en bekwaam"

  Alef
  Ik heb Alexander leren kennen als een vaardig en bekwaam manager; een creatieve doener met oog voor de belangen van de verschillende partijen. Een innovatieve geest die niet benauwd is nieuwe paden in te slaan en hier de juiste afslagen weet te nemen. Een manager met een sterk gevoel voor zijn omgeving en een groot hart voor de mensen met wie hij samenwerkt. Maar ook iemand die weloverwogen moeilijke beslissingen kan nemen die in het belang van de organisatie zijn. Hij heeft oog en gevoel voor financiën en kan zich commercieel behendig bewegen. Hij kan verbinden en heeft daarmee een breed en nuttig netwerk om zich heen gebouwd.
 • "Hij kan het!"

  Verweij
  Alexander kan het, mensen stimuleren, op de slechte en sterke punten wijzen en is een mensen-mens.
 • "doelgericht en ambitieus"

  Erik
  Alexander is een doorzetter: doelgericht en ambitieus. Zijn inzet en commitment zijn groot. Op natuurlijke wijze neemt hij het voortouw om het team waarbinnen hij functioneert vooruit te brengen. Dat maakt Alexander een waardevolle en gewaardeerde kracht, die het maximum van zijn kunnen nog niet bereikt!
 • "Mooie helikopterview"

  Fulco S.
  Alexander is een zeer loyaal collega die tijdens het project bewezen heeft veel in zijn mars te hebben. Met Alexander kon ik altijd de langere termijn bespreken en hij kon als geen ander het grotere geheel bekijken. Alles mocht ter discussie gesteld worden. Na ons project is Alexander regio manager geworden wat zeker in zijn groeipotentie past!