Meerjarenonderhoudsplan

Je appartementencomplex moet onderhouden worden. Dit kost geld. Om inzicht in de kosten voor het onderhoud te krijgen schakel je ons in voor een meerjarenonderhoudsplanning. Wij het hele gebouw. Bevindingen en de kosten voor het onderhoud voor nu en op termijn, 10 tot 30 jaar, worden overzichtelijk in het rapport opgenomen. Dan weet jij en je VvE precies waar jullie nu en in de toekomst aan toe zijn.

Voordelen:

  • Uitgebreid rapport van alle bevindingen
  • Inzicht in de kosten voor het onderhoud van het gebouw
  • Overzicht van alle onderhoudskosten vanaf nu tot 30 jaar

VvE beheer

Je hebt een appartement met een VvE. Alleen het bestuur van de VvE heeft de tijd of de kennis niet om een technische VvE te zijn. We helpen jou VvE graag om technisch te zijn. Met een goed onderhoudsplan, offertes aanvragen en vergelijken en controle op de onderhoudswerkzaamheden. Onderhoud inspecteren, kosten inschatten, werkzaamheden aannemer en schilder controleren. Zomaar een greep uit de werkzaamheden van een technisch beheerder. Daar heb je veel tijd en kennis voor nodig. Als je die niet hebt kan het mis gaan. We nemen graag dingen voor je over. We zijn geen aannemer of schilder. We kunnen je wel helpen om een goede het onderhoudswerk te laten uitvoeren door onze kennis en tijd met je te delen. We helpen je om jou appartementencomplex goed technisch beheren.

Voordelen:

  • Vooraf duidelijke afspraken
  • Hulp bij alle technische beheerstaken van de VvE, van het inspecteren van het gebouw voor onderhoud tot het inspecteren van de werkzaamheden van de aannemer

Oplevering Algemene Ruimten

Je appartementencomplex wordt opgeleverd. Om zeker te zijn dat het gebouw goed is gebouwd en voldoet aan alle eisen van het Bouwbesluit, kun je ons inschakelen voor een opleveringskeuring voor algemene ruimten. Wij gaan samen met jou en de opleveraar door het hele gebouw. Eventuele gebreken worden genoteerd en het proces verbaal van oplevering wat door de aannemer is gemaakt wordt nagekeken voordat je namens de Vereniging van Eigenarene tekent. De Vereniging van Eigenaren staat dan sterker bij eventuele geschillen.

Voordelen:

  • Uitgebreid rapport van alle bevindingen
  • Inzicht in de bouw van het gebouw
  • De Vereniging van Eigenaren staat sterker tegenover de aannemer om gebreken snel en goed op te lossen