Woon je in een appartement? Dan maak je automatisch onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Heb je geen tijd en/of kennis om de VvE goed te beheren? Schakel Lexacon in voor deskundig technisch beheer!

Technisch beheer
Een actieve VvE heeft inzicht in de bouwtechnische staat van haar gebouw. De Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) vormt hiervoor een goede onderlegger, maar dat is slechts een begin. Weten wat je moet onderhouden is belangrijk, het laten uitvoeren op de beste manier is nog belangrijker. Hierbij is goed opdrachtgeverschap cruciaal en betekent dat alle afspraken goed zijn overeengekomen en dat de juiste werkzaamheden zijn uitgevoerd. Schakel Lexacon om het opdrachtgeverschap op de juiste manier uit te voeren. Wij helpen je bij het opstellen van een goed programma van eisen, vragen diverse offertes voor je aan en brengen advies uit welke je kan gebruiken bij de besluitvorming in de VvE vergadering.

VvE beheer en onderhoud
Vanzelfsprekend wil je als VvE dat onderhoud aan je complex goed wordt uitgevoerd en bovenal dat je later niet geconfronteerd wordt met gebreken. Hierbij is het van belang dat je als opdrachtgever goed hebt nagedacht over wat je wilt laten uitvoeren. Een goed begin is het halve werk! Zorg ervoor dat er een blijvend inzicht is in de staat van het onderhoud en wat er de komende jaren moet gebeuren.

Voordelen:
De voordelen op een rij:

 • leesbare en overzichtelijke rapportage
 • kennis en ervaring in het beheer en onderhoud
 • scherpe prijs
 • rapportages op basis van IGBS en InspectDirect
 • werkt volgens de NEN 2767 (inspectie methodiek)

Meer weten?
Wil je meer weten, bijvoorbeeld wat de kosten van onze dienstverlening zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat voor je!

 • "Op tijd, duidelijk en beleefd."

  Jan Scheltema
  Jullie waren op tijd, beleefd, wisten waar jullie het over hadden, waren duidelijk en helder in jullie uitleg, maar konden ook grapjes maken.
 • "Ga zo door!"

  F. van Es
  Ik heb nu zeer goed inzicht gekregen in de bouwkundige staat van onze aangeschafte woning. Ik heb een zeer goed gevoel overgehouden van de bouwtechnische keuring, zowel van het resultaat, als ook van de deskundigheid van jullie. Ook zeer tevreden over het rapport en de snelheid van de aanlevering.
 • "Top, goed en duidelijk geholpen, erg informatief en behulpzaam"

  Hans Smit
  Alles volgens afspraak verlopen. Heldere uitleg/toelichting gekregen en idem rapport. Prettig in de omgang en heldere uitleg. Ook/zelfs voor een leek.
 • "zeer deskundig en vriendelijk."

  Gerards
  Je gaf uitleg over de zaken die je constateerde. Gaf middels foto ook aan wat er aan de hand op onderdelen huis waar ik niet bij kon zijn, zoals het dak. Zeer deskundig en vriendelijk maar ook de juiste vragen stellen en heel duidelijk uitleggen wat er aan de hand is.
 • Plezierige communicatie, en zeer professioneel

  Floris van der Erve
  Na telefonisch contact te hebben gehad met Alexander voor de aanvraag van een bouwtechnische keuring konden we al op korte termijn een afspraak inplannen. Tijdens een flinke ronde door het huis werd elk hoekje en gaatje nauwkeurig en aandachtig bekeken en beoordeeld, hij liet zich niet afleiden door 3 personen die met hem mee liepen en ondertussen over van alles en nog wat aan het praten waren.. Daarna ontvingen we al heel vlot via de mail het volledige uitgebreide rapport. Onze indruk; Een bijzonder plezierige en integere manier van aanpak. Prijs t.o.v. kwaliteit perfect ! Wij zijn erg te spreken over je service Alexander ! Bedankt !!!
 • "Bedankt voor de vlotte keuring!"

  Hennie van G.
  Details van vertrekken werden netjes nagelopen en er werd ruim de tijd genomen.
 • "Top, goed en duidelijk geholpen, erg informatief en behulpzaam"

  Hans Smit
  Alles volgens afspraak verlopen. Heldere uitleg/toelichting gekregen en idem rapport. Prettig in de omgang en heldere uitleg. Ook/zelfs voor een leek.
 • "Je straalt vertrouwen uit"

  D. Bolk
  De technisch adviseur was kundig en legde alles zorgvuldig uit. Ook werd alles grondig bekeken. De keuring werd samengevat en we konden ook nog allerlei vragen stellen.